Om Gladmat

Komiteer

Vi feirer vårt 20- årsjubileum i 2018, og er i løpet av våre leveår godt etablert som landet største matfestival.

Jubileumsåret krever et solid program, både faglig og kulturelt, i tillegg må vi sikre en robust økonomi som kan løfte festivalen ytterligere.

For å sikre et helhetlig og godt arbeid med faglig og kulturelt program, samt håndtering av sponsorsiden, har vi opprettet et komitéapparat med tre komiteer:

  1. Programkomité
  2. Kultur- og konseptkomité
  3. Markeds- og sponsorkomité

Programkomiteen

  • Lars Røtterud, forlegger i Gyldendal
  • Arne Sørvig, adm.dir. Bocuse’dOr Norge
  • Kathrine Mo, merkevaredirektør i Tine SA
  • Kjartan Skjelde, kokk og eier av Tango/Fish & Cow
  • Sven Erik Renaa, kokk/eier av Renaa Restauranter
  • Eivind Haalien, nordisk ambassadør for mat og ansvarlig for lokalmat og spesialiteter i Norgesgruppen
  • Guro Helgesdotter Rognså, doktor i molekylær gastronomi, Nofima

Kultur- og konseptkomiteen

  • Rolf Norås – leder (tidligere kultursjef i Stavanger kommune, nå eier av Norås kulturformidling)
  • Kristin Gustavsen (daglig leder Stavanger sentrum)
  • Susanne Heart (folkevalgt Stavanger kommune/selvstendig næringsdrivende)
  • Ellen Math Henriksen (direktør Rogaland Teater)
  • Per Arne Alstad (daglig leder Tou Scene/styremedlem spiselige byfest)
  • Anya Aasebø (kommunikasjon og PR)
  • Kristin Austigard (partner iPax Mat/Det norske måltid)

Sponsor- og markedskomiteen

  • Alex Hart (eier Made with Hart)
  • Anders Hellegaard (markedsdirektør Prima)
  • Cille Ihle (folkevalgt Stavanger kommune/Tastaveden skole)
  • Ingvild Østgaard (salg- og markedsdirektør Kronengruppen)
  • Heidi Netland Berge (kokebokforfatter/restauratør)
  • Line Grønhaug (selvstendig næringsdrivende)
  • Torill Renaa (eier Renaa Restauranter)