KJØP BILLETT

18. juli 2017, Stavanger Konserthus

FOREDRAGSHOLDERE

Spennende foredragsholdere fra inn- og utland deler sine synspunkter og innspill som utfordrer smaksløkene.

EYVIND HELLSTRØM

Oslo

CHRISTOPHER HAATUFT

Lysverket, Bergen

HEIDI BJERKAN

Credo, Trondheim

PROGRAM

Kjartan Skjelde og Heine Totland leder oss gjennom dagen, mens flere av Stavangers "up and coming"-kokker står for serveringen. Sulten?

SPONSORER

© Kokepunktet - Design: Creobox AS

En fagkonferanse om alt og alle som skal til for å få mat på bordet.

KJØP BILLETT

MØTEPLASS FOR MATBRANSJEN

- en inspirerende dag med fokus på god mat og nye trender! 

Med et aktuelt program, gode foredrag og fristende retter arrangeres Kokepunktet for å utvikle det matfaglige innholdet - for både publikum og bransjefolk. Kjartan Skjelde og Heine Totland leder oss gjennom dagen, mens flere av Stavangers "up and coming"-kokker står for serveringen. Sulten?


Pris: 995,- (lærling 595,-)

 

SAMMEN OM MÅLTIDET

Velkommen! 


Foredrag


Demonstrasjon


Lunsj


Foredrag


Avslutning


11:30



12:00



13:30



14:00



14:45



15:50

Konferansierer Kjartan Skjelde og Heine Totland åpner konferansen

*foredragsholder* og *foredragsholder* snakker om *tema*

*foredragsholder* og *foredragsholder*  demonstrerer hvordan man *tema*

Det blir servert lunsj fra *restaurant/kokk*, *restaurant/kokk* og *restaurant/kokk*

*foredragsholder* og *foredragsholder* snakker om *tema*

SIKRE DEG PLASS HER!

18. juli 2017, Stavanger Konserthus

SAMMEN OM MÅLTIDET

En fagkonferanse om alt og alle som skal til for å få mat på bordet.

MØTEPLASS FOR MATBRANSJEN

FOREDRAGSHOLDERE

*foredragsholder* og *foredragsholder* snakker om *tema*

Det blir servert lunsj fra *restaurant*, *kokk* og *kokk*

PROGRAM

Konferansierer Kjartan Skjelde og Heine Totland åpner konferansen

*foredragsholder* demonstrerer hvordan man *tema*

*foredragsholder* og *foredragsholder* snakker om *tema*

Velkommen! 



Foredrag



Demonstrasjon



Lunsj



Foredrag



Avslutning


11:30


12:00


13:30


14:00


14:45


15:50

SVEN ERIK RENAA

Renaa Restauranter

RODERICK SLOAN

Gourmetdykker, Skottland

CARLOS VELASCO

Assistant Professor BI, Oslo

JAMES KNAPPET

Kitchen Table, London

MADS KLEPPE

Noma, København

LISE BRUNBORG

Stavanger Ysteri