For utstillere

For utstillere

Vi åpner for påmelding for utstillere til Gladmat 2017 i løpet av februar. Her er en del informasjon vi anbefaler at du setter deg inn i før du sender inn søknaden.

Når: Gladmat arrangeres i Stavanger fra 19. til 22. juli 2017

Åpningstider: Onsdag – fredag fra 12.00 til 21.00  lørdag fra 11.00 til 21.00.

Publikum: I 2016 trakk festivalen 250 000 besøkende over fire dager.

Gladmatretten: Hver stand må tilby en egen Gladmatrett som skal koste maks 30 kroner. Målet med gladmatretten er å gi publikum anledning til å smake på så mye som mulig forskjellig i løpet av festivalens fire dager. Gladmatjuryen deler ut pris for beste Gladmatrett. Her kan du se en oversikt over fjorårets gladmatretter.

Juryer og priser: Tre ulike juryer vurderer stander og restauranter etter ulike kriterier, og gir totalt ut seks priser på festivalens siste dag. I tillegg kommer Ingrid-prisen og Matkultur-prisen som deles ut under henholdsvis Kokepunktet og festivalens første dag. Her ser du fjorårets vinnere av gladmatprisene og av Ingridprisen.

Temaområder: For å skape ekstra gode og sterke gladmatopplevelser for publikum så har vi en del ulike temaområder på festivalen – «Smak på verden», «Blå fristelser», «Torget» og «Malt & humle». Tenk gjerne over om du synes du passer inn i et av konseptene før du sender inn søknaden.

Stand – størrelse og praktisk informasjon: Vi tilbyr ulike størrelse på stands og uteareal, og har også plass til food trucks. Skal du ha grill, tandoori, propan og/eller frityr trenger vi å vite det med tanke på brannvern. Alle stands har ansvar for å selv ha håndvask.

Skjenking: Skal du skjenke alkohol må dette oppgis om i søknaden, også om du ønsker utvidet skjenketid. Om du vil ha skjenking må du også oppgi bevillingshaver.

Utstyr på standen: Alle som får ja på søknaden sin om å delta på festivalen må selv ordne følgende:

  • Søknad til Mattilsynet
  • Bestille innredning og utstyr til stand samt brannslukkingsapparat hos Malerbua
  • Bestille elektriker hos Stavanger Installasjon
  • Bestille rørlegger hos Osv-Sivertsen

Valgfritt:

  • Emballasje hos Norengros
  • Trykksaker hos Kai Hansen
  • Vakthold hos Procon

Hotell: Vi samarbeider med flere hoteller i Stavangerregionen. Her får du en oversikt. 

Påmelding: Via vår utstillerportal.

Ta gjerne kontakt med oss på post@gladmat.no om du lurer på noe!