Program & Billetter

Festivalprogram – krever billett

GLADMAT 2015: ONSDAG 22. JULI – LØRDAG 25. JULI

Her er et foreløpig program – endringer kan forekomme:

StarterDagHvaHvorHvemAdgangBeskrivelseMålgruppe
12:00TirsdagKokepunktet ServeringClarion Hotel StavangerGladmat, SjømatrådetBillettFagkonferanse som kaster blikk på mat med adresse. Les mer og finn påmelding på gladmat.no/kokepunktetMåltidsnæringen
11:00OnsdagTur til Fiolen Familiepark på Talgje Servering BarnRyfylkebussenRyfylkealliansen, Rymat og Ryfylke NæringshageBillettBli med RYFYLKEBUSSEN på utflukt til FIOLEN FAMILIEPARK på den idylliske landfaste øya Talgje i Ryfylke! Parken held til på ein gard med både melkekyr og sauer, og de kan derfor koma nært innpå det aktive livet på ein ekte og tradisjonell bondegard! Bli også kjent med lama og reinsdyr! Her er høve for å kjøpa ferdig grillmat eller de kan grilla dykkar eigen mat. Til dessert kan de nyta is laga av mjølk frå naboøya Rennesøy! Ekte kortreist matglede! Bussen går direkte frå Torget i Stavanger kl 11 og returnerer til same stad. PRIS: 150 kr per person (barn under 2 år gratis). Prisen er inkludert buss og inngang i parken.Påmelding til: svanhild@ryfylkelivsgnist.no / 907 73 796. Avgrensa med plassar!Familie
14:00OnsdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100,-.Barn
17:00OnsdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100,-.Barn
18:00OnsdagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettGladmat spesial – Ost i Sentrum, onsdag 22. - fredag 24. juli

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen inviterer i år til ost- og vinsmaking - Gladmat spesial - og presenterer hele 6 oster & 6 viner.
Gled deg til å bli med på en humoristisk og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Sted: Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6
Varighet: 45 min
Pris: kr 495 per person
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
19:00OnsdagGladmatmiddagen Servering UnderholdningGladmatteltetHeine Totland og Christian Eriksen, til meny av Gastronomisk InstituttBillettEn helt spesiell mat- og musikkopplevelse! 4-retters meny av kokkene fra Gastronomisk Institutt. Heine Totland og Christian Eriksen står for underholdningen.

Kjøp billetter her
Foodies
19:00OnsdagGjestespill med Christoffer Haatuft og Fredrik Saroea UnderholdningVarmenChristoffer Haatuft og Fredrik SaroeaBillettKjøp billetter på gladmat.no/gjestespillFoodies
09:00TorsdagGladfrokost Servering FamilieaktivitetVarmen Bar & RestaurantBerit Nordstrand og Kjartan SkjeldeBillettEn annerledes frokost og kloke ord og et blikk på mattrender fra Berit Nordstrand og Kjartan Skjelde.

Kjøp billetter her
Familie
11:00TorsdagTur til Fiolen Familiepark på Talgje Servering BarnRyfylkebussenRyfylkealliansen, Rymat og Ryfylke NæringshageBillettBli med RYFYLKEBUSSEN på utflukt til FIOLEN FAMILIEPARK på den idylliske landfaste øya Talgje i Ryfylke! Parken held til på ein gard med både melkekyr og sauer, og de kan derfor koma nært innpå det aktive livet på ein ekte og tradisjonell bondegard! Bli også kjent med lama og reinsdyr! Her er høve for å kjøpa ferdig grillmat eller de kan grilla dykkar eigen mat. Til dessert kan de nyta is laga av mjølk frå naboøya Rennesøy! Ekte kortreist matglede! Bussen går direkte frå Torget i Stavanger kl 11 og returnerer til same stad. PRIS: 150 kr per person (barn under 2 år gratis). Prisen er inkludert buss og inngang i parken.Påmelding til: svanhild@ryfylkelivsgnist.no / 907 73 796. Avgrensa med plassar!Familie
12:00TorsdagBarnas time Servering Barn KursNB Sørensen SelskapslokaleHerlige Stavanger Restauranter og GladmatBillettVi inviterer barn mellom 7-15 år på en lunsj bestående av ferske, lokale og økologiske råvarer. Juice smaking fra Safteriet. Overraskelse venter også. Bestill bord på www.gladmat.no Barn
12:00TorsdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
14:00TorsdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
17:00TorsdagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettGladmat spesial – Ost i Sentrum, onsdag 22. - fredag 24. juli

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen inviterer i år til ost- og vinsmaking - Gladmat spesial - og presenterer hele 6 oster & 6 viner.
Gled deg til å bli med på en humoristisk og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Sted: Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6
Varighet: 45 min
Pris: kr 495 per person
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
17:00TorsdagMiddag med Ryfylkekokken Servering UnderholdningRyfylkebussenRyfylkealliansen, Rymat og Ryfylke NæringshageBillettBli med RYFYLKEBUSSEN på utflukt til Rennesøy! Bussen går direkte frå Torget i Stavanger kl. 17 til Sjøberg Ferie i Østhusvik. Om bord er gla’gut og turvert Frode Vadla Risa. På Sjøberg ventar ein utsøkt 5-rettars middag av lokale råvarer, stolt servert av RYFYLKEKOKKEN Frode Selvaag! På menyen står det beste frå Ryfylke - både kortreist og ureist mat! PRIS: 1200 kr per person. Prisen er inkludert buss, underhaldning, mat og drikke til maten.Familie
17:00TorsdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
18:30TorsdagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettGladmat spesial – Ost i Sentrum, onsdag 22. - fredag 24. juli

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen inviterer i år til ost- og vinsmaking - Gladmat spesial - og presenterer hele 6 oster & 6 viner.
Gled deg til å bli med på en humoristisk og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Sted: Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6
Varighet: 45 min
Pris: kr 495 per person
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
19:00TorsdagGladmatmiddagen Servering UnderholdningGladmatteltetHeine Totland og Christian Eriksen, til meny av Gastronomisk InstituttBillettEn helt spesiell mat- og musikkopplevelse! 4-retters meny av kokkene fra Gastronomisk Institutt. Heine Totland og Christian Eriksen står for underholdningen.

Kjøp billetter her
Foodies
19:00TorsdagWinemaker's Dinner ServeringSpiseriet (Konserthuset)SpiserietBillettEn helaften med prøvesmaking av viner i særklasse, akkompagnert av en nydelig 5 retters meny av Andreas Myhrvold og Christian Pettersen. Med vinprodusenten Castello Banfi. Kr. 1395,-, meld deg på via post@spiseriet.no eller tlf. 40001324.Foodies
20:00TorsdagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettGladmat spesial – Ost i Sentrum, onsdag 22. - fredag 24. juli

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen inviterer i år til ost- og vinsmaking - Gladmat spesial - og presenterer hele 6 oster & 6 viner.
Gled deg til å bli med på en humoristisk og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Sted: Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6
Varighet: 45 min
Pris: kr 495 per person
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
11:00FredagGladmats Seniorlunsj ServeringGladmatteltetMeny av Gastronomisk Institutt, samarbeid med EldrerådetBillettMange mennesker som bor alene slutter å lage god mat til seg selv. Dette gjelder også mange eldre. Gladmatfestivalen er en fin anledning til å ta tak i denne problemstillingen. Derfor steller vi i stand til seniorlunsj med runde bord og fine duker hvor eldre kan dele et flott måltid og en god samtale. Forhåpentligvis inspirerer seniorlunsjen til at vi spiser flere måltider i felleskap i året som kommer.

Kjøp billetter her
Familie
11:00FredagTur til Fiolen familiepark på Talgje ServeringRyfylkebussenRyfylkealliansen, Rymat og Ryfylke NæringshageBillettBli med RYFYLKEBUSSEN på utflukt til FIOLEN FAMILIEPARK på den idylliske landfaste øya Talgje i Ryfylke! Parken held til på ein gard med både melkekyr og sauer, og de kan derfor koma nært innpå det aktive livet på ein ekte og tradisjonell bondegard! Bli også kjent med lama og reinsdyr! Her er høve for å kjøpa ferdig grillmat eller de kan grilla dykkar eigen mat. Til dessert kan de nyta is laga av mjølk frå naboøya Rennesøy! Ekte kortreist matglede! Bussen går direkte frå Torget i Stavanger kl 11 og returnerer til same stad. PRIS: 150 kr per person (barn under 2 år gratis). Prisen er inkludert buss og inngang i parken.Påmelding til: svanhild@ryfylkelivsgnist.no / 907 73 796. Avgrensa med plassar!Familie
12:00FredagNæringslivslunsjen Servering UnderholdningFish & CowBillettDu behøver ikke være proff for å ha det gøy på Gladmats næringslivslunsj! Kjøp billetter herMåltidsnæringen
12:00FredagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
12:00FredagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
14:00FredagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
16:00FredagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettGladmat spesial – Ost i Sentrum, onsdag 22. - fredag 24. juli

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen inviterer i år til ost- og vinsmaking - Gladmat spesial - og presenterer hele 6 oster & 6 viner.
Gled deg til å bli med på en humoristisk og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Sted: Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6
Varighet: 45 min
Pris: kr 495 per person
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
17:00FredagOst- og vinsmaking - Gladmat spesial Servering KursOstehuset SentrumOstehusetBillettFoodies
17:00FredagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
19:00FredagThis is my LeifGaffel & KaraffelGaffel & KaraffelBillettShow med Leif & Kompisane. Familie
19:00FredagWinemaker's Dinner ServeringSpiseriet (Konserthuset)SpiserietBillettEn helaften med prøvesmaking av viner i særklasse, akkompagnert av en nydelig 5 retters meny av Andreas Myhrvold og Christian Pettersen. Med vinprodusenten Castello Banfi. Kr. 1395,-, meld deg på via post@spiseriet.no eller tlf. 40001324.Foodies
19:00FredagGladmatmiddagen Servering UnderholdningGladmatteltetHeine Totland og Christian Eriksen, til meny av Gastronomisk InstituttBillettEn helt spesiell mat- og musikkopplevelse! 4-retters meny av kokkene fra Gastronomisk Institutt. Heine Totland og Christian Eriksen står for underholdningen.

Kjøp billetter her
Foodies
20:00FredagDet Glade Langbord ServeringOstehuset SentrumOstehusetBillettOstehuset Sentrum fredag 24. juli kl. 20.00

Mange av gjestene har savnet det. Vi har savnet det. Etter 3 års pause er endelig Det Glade Langbord tilbake under Gladmaten. Like sosialt, like velsmakende. Vi hjelper oss selv og naboene rundt langbordet – selv om vi har aldri har sett dem før!

Ostehuset byr på en 3-retters meny med ingredienser fra samarbeidspartnere vi liker spesielt godt: Kjøttet er fra A. Idsøe, ostene er Matcompaniets aller beste sesongvalg, grønnsaker, spinnville vekster og bær kommer fra Frode Ljosdal på Brimse. Du kan komme hvor som helst fra!

Hva smaker vel bedre et herlig måltid rundt et langt bord med bare hyggelige mennesker? Vi gleder oss til å se og servere deg!

Pris kr 565 per person
Drikke kjøpes i baren
Kjøp billetter her
Følg arrangementet på facebook her
Foodies
12:00LørdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
12:00LørdagLunsj med Lysverket ServeringGladmatteltetChristoffer Håtuft. Lysverket i BergenBillettLunsjmeny med Christopher Haatuft fra Lysverket i Bergen. 10 retter, få billetter! Kjøp billetter herFamilie
16:00LørdagSjokoladeverksted for barn Kurs BarnStand 60Pralin Sjokoladeverksted SandnesBillettBarna lærer å smake forskjellen mellom ulike typer sjokolade. Vi ruller marsipankuler som dyppes i sjokolade og får hvite striper, og barna lager egne slikkepinner. Barna pakker selv alt i cellofan med fine sløyfer og får ta alt de har laget med seg. For barn 5-12 år. Påmelding ved stand, pris kr. 100. Barn
19.00LørdagWinemaker's Dinner ServeringSpiseriet (Konserthuset)SpiserietBillettEn helaften med prøvesmaking av viner i særklasse, akkompagnert av en nydelig 5 retters meny av Andreas Myhrvold og Christian Pettersen. Med vinprodusenten Castello Banfi. Kr. 1395,-, meld deg på via post@spiseriet.no eller tlf. 40001324.Foodies
19:00LørdagGladmatmiddagen Servering UnderholdningGladmatteltetHeine Totland og Christian Eriksen, til meny av Gastronomisk InstituttBillettEn helt spesiell mat- og musikkopplevelse! 4-retters meny av kokkene fra Gastronomisk Institutt. Heine Totland og Christian Eriksen står for underholdningen.

Kjøp billetter her
Foodies