Artikler

Dette serveres på Gladmatmiddagen

Her finner du garantert noe som frister!

Årets Gladmatmiddag serveres i tre av Stavangers flotteste restauranter – RENAA, Fish & Cow og Bølgen & Moi. Alle har sin egen atmosfære, sin egen kjøkkensjef, og alle har de satt sammen sin egen unike meny til oss.

Drikke og gladmatunderholdning følger med i prisen.

Her er de tre fire-retterne de inviterer til under festivalen:

Fish & Cow

APERTIF
STERLING KVEITE KREM
Sukkertare, reddik og tangmelde
Allergener: Soya, laktose, fisk, hvete, egg

FORRETT
NORDISK SASHIMI
Fjordørret og Hitra kamskjell med pepperrot og ville vekster fra Brimse
Allergener: Fisk, laktose, skalldyr, soya, hvete, egg

HOVEDRETT
LANGTIDSBAKT LAMMEBRYST
med bakt potetkrem, friske sommergrønnsaker og lammesjy
Allergener: Laktose, sulfitt

DESSERT
ØKOLOGISK MELKEIS
med byggryn müsli, brunost karamell og friske bær
Allergener: Laktose, hvete

Her kan du kjøpe billetter til middagen

Bølgen & Moi

APERTIF
ØSTERS MED AGURK, PEPPEROT & AVRUGA
Allergener: Bløtdyr, fisk, melk
ANDEHJERTE MED EGG & STEINSOPP
Allergener: Egg, soya, sennep
BLÅSKJELL MED EPLE & FENNIKEL
Allergener: Bløtdyr, melk, sulfitt

FORRETT
LETTRØKT «TERRINE» AV FJORDØRRET
Med søl, algechips og misomajones
Allergener: Fisk, soya, sennep, sesam

HOVEDRETT
KULLGRILLET OKSEKOTELETT
Med bakt gulrot, kål «dolme», løk og grønn peppersaus sprukket
med estragonolje
Allergener: Melk, soya, sulfitt

DESSERT
FRISKE BRINGEBÆR
Med vaniljekrem, mandelis og skogsyre
Allergener: Melk, egg, mandel

Her kan du kjøpe billetter til middagen

RENAA

APERTIF
STERLING KVEITE OG RÅREKE ”LECHE DE TIGRE”
Allergener: Fisk, bløtdyr, skalldyr, soya

FORRETT
LYSING OG BLÅSKJELL
Artiskokk og tomater fra Finnøy
Allergener: Fisk, bløtdyr, melk/laktose

HOVEDRETT
DIELAM ”CHAROLAIS” FRA RØYSLAND GARD
Alger og nye poteter fra Hommersåk
Allergener: Melk/laktose, sennep, sulfitter

DESSERT
”PIN UP”
Ferske Jordbær med anis og hylleblomst
Allergener: Melk/laktose, nøtter, egg, gluten

Her kan du kjøpe billetter til middagen